Hledáme nové partnery po celém světě. Zjistěte více

Sdílejte:

Monitorování průmyslových a R&D procesů

Prevence a identifikace rizik pro průmyslový provoz v reálném čase

V dnešním konkurenčním světě si společnosti nemohou dovolit zastavit nebo přerušit své výrobní, výzkumné a nebo vývojové procesy kvůli jakýmkoliv problémům. Proto je sledování těchto postupů nezbytné pro zajištění dlouhodobé spolehlivosti provozu. Monitoring průmyslových a R&D procesů nabízí chytré přehledy v reálném čase a poskytuje tak možnost preventivně reagovat při optimalizaci, opravách a údržbě zařízení a výrobních linek, minimalizovat prostoje a snižovat náklady.

  • FBG snímací kabely přizpůsobené na míru
  • rychlá detekce a vysoká citlivost
  • informace o anomáliích, integritě nebo selháních procesů a jejich lokalizace v reálném čase

Výrobní, výzkumné a vývojové procesy je náročné sledovat kvůli jejich složitosti, variabilitě a dalším faktorům. Naše systémy pro monitorování průmyslových a R&D procesů jsou založené na nejmodernější optovláknové technologií vyznačující se vysokou citlivostí a rychlostí. Díky tomu poskytují úplné a konstantní informace v reálném čase o neočekávané změně teploty, napětí či jakýchkoliv jiných parametrů v kterémkoliv bodě sledované oblasti. 

Při monitorování průmyslových a výzkumných a vývojových procesů pokrývá snímací kabel FBG strukturu vašeho procesu. Systém provádí měření v každém bodě, kde se nachází snímací prvek FBG. Může monitorovat lineární struktury nebo můžete vytvořit mřížku či jiné rozložení pokrývající vaše procesní struktury a technologické prvky.

Nabízíme širokou škálu snímacích kabelů, které lze plně přizpůsobit pro potřeby konkrétní aplikace tak, aby poskytovaly rychlou odezvu, maximální ochranu snímacího vlákna a zároveň vyhovovaly potřebnému měřícímu rozsahu. V případě zájmu lze do kabelu začlenit i doplňková telekomunikační vlákna

Tento systém je vhodný pro monitorování, řízení a optimalizaci strojů, systémů a procesů v mnoha průmyslových odvětvích, jakými jsou chemie, farmacie, biotechnologie, energetika, vodohospodářství, těžba a zpracování ropy a plynu a nebo papírnický či potravinářský průmysl.



Jak vám můžeme pomoci?

Zajímají vás naše produkty a řešení? Tušíte, že by se nám mohlo dobře spolupracovat? Napište nám. Naši reakci můžete očekávat do 24 hodin. 

Máte naspěch? Zanechte na sebe telefonický kontakt a komunikace půjde rychleji.