Hledáme nové partnery po celém světě. Zjistěte více

Sdílejte:

Máme nový web

Po měsících usilovné práce s nadšením oznamujeme oficiální spuštění našich nových webových stránek. Vyznačují se větší uživatelskou přívětivostí a nabízí detailnější informace o portfoliu našich produktů a služeb.

Nově zde naleznete podrobnější vysvětlení technologie optických vláken a srozumitelně formulované možnosti jejího využití ve vašich projektech. Přidali jsme sekci „Úspěšné projekty“, která do detailu popisuje dokončené aplikace a jejich přínos pro konkrétní zákazníky. Nechybí ani sekce “Podpora” s nabídkou služeb, jako projektové poradenství, možnost přizpůsobení produktů, instalace a mnoho dalších.

Díky nové platformě jsou stránky plně responzivní a můžete si je tak snadno prohlédnout na jakémkoliv zařízení. Z nových funkcí bychom dále rádi vyzdvihli vylepšenou navigaci a vyhledávání, které vám pomůžou najít přesně to, co hledáte a integrovaná tlačítka pro sociální média Facebook a Linkedin. 

Kromě toho budeme neustále aktualizovat stávající obsah o užitečné informace, články, firemní oznámení a úspěšné projekty v sekci „Novinky“.

Doufáme, že náš nový web pro vás bude dostupný a užitečný zdroj informací.